Najnovšie recenzie zo sekcie Kresliace tabuľky
výhoda, spokojnosť
- V poriadku, pekna velka tabula
- ideálny do rúk.
- ma srdiecko a trojuholnik na odtlacky
- za dobru cenu.
- pomer kvalita super.
- nemam
ideálne ore deti. na kreslenie tvorenie.
- Výborná hračka pre deti
Žiadna
Myslel som si že to je normálny tablet teraz neviem čo robiť a ako mi bude užitočný škoda peňazí !Nepoznám tento drek a som netušil že aj existuje.Jeho kvalita ma nezaujíma
Je to prakticke
- Dobrý produkt za nízku cenu
- Praktická, ľahká, super veľkosť pre malé deti, kvalita kreslenia perom fajn za tú cenu, otlačky magnetkami vo výbornej kvalite, zmazávanie posuvníkom ide ľahko a dobre.
- Naozaj prišla tabuľka v iných farbách, modrá s bledo ružovým rámikom, ale nie je to až taký problém ani v prípade chlapca, ružová farba je úpne bledá.
- Magnetky by mohli byť väčšie, malé deti, ktoré si ešte dávajú veci do úst, treba strážiť, nenechávať ich bez dozoru samé s tými magnetkami, je to riziková veľkosť.
Za tu cenu úplne skvelý produkt
- Tovar po rozbalení bol na jednej strane poskodeny
- setri papier :)
- setri vela papieru :)
Deti sa zabavia. Dobra vec. Odporucam vsetkym.
Nepotrebujete papiere.
Tabuľka prišla s poškodeným obalom, ešte som ju neskúšala..
- Nízka cena oproti rovnakým produktom u konkurencie
Veľmi kreatívna tabuľa, praktické zotretie namaľovaných obrákov.
Zábavná tabuľka. Jednoduché písanie či kreslenie. Obashuje až dve perá. Jedno sa dá prichytiť zo zadnej strany dosky. Pohodlné mazanie jedným stlačením.
- Zo 4 fixiek k produktu píše iba jedna a náhradné sa nedajú zohnať.
Spokojný
- Syn nechcel nikdy kresliť. Odkedy používa tieto kartičky krásne sa naučil aké ma ťahy urobiť a zlepšil sa v kreslení.
- Nikdy som nevidela syna takého nadšeného z kreslenia ako s týmito kartičkami.
Bol to darček pre dcéru a je veľmi spokojná. V prvom momente nás ohúrila veľkosť tabletu. Predsa len 14 palcov je dosť. Ale hneď si na to zvykla dcéra. Je ľahučký, magnetické pero drží na pravom okraji, reset tlačidlo ide ľahko. No proste spokojnosť. Plocha displeja je citlivá na prítlak, tak sa dajú robiť hrubé aj tenké čiary, odkazy sa dajú písať, tablet nevypne až kým nestlačíte reset tlačidlo. Displej nie je podsvietený, len odráža okolité svetlo. V pohode je to vidno za každých okolností.